Βαρουφάκης: Είχα δώσει το plan B στον Τσίπρα από το 2012 -Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο και στρατοδικείο - iefimerida.gr

Βαρουφάκης: Είχα δώσει το plan B στον Τσίπρα από το 2012 -Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο και στρατοδικείο

Φωτογραφία: Intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε το σχέδιο για το plan Β από το 2012, υποστήριξε ο Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος εμφανίστηκε αμετανόητος σχετικά με το παράλληλο σύστημα πληρωμών και ρίχνει την ευθύνη στον πρωθυπουργό.

«Τα είχα καταθέσει στον Τσίπρα από το 2012» δήλωσε στον Alpha 9,89 ο πρώην υπουργός Οικονομικών. Οπως είπε, επρόκειτο για το plan Β της κυβέρνησης σε περίπτωση που κατέρρεε η διαπραγμάτευση. Επισήμανε μάλιστα πως το συγκεκριμένο σχέδιο πρέπει να το έχει και ο κ. Μητσοτάκης εάν εκλεγεί και πρόσθεσε χαρακτηριστικά: «Ας με καλέσει η ΝΔ στα κομματικά της όργανα να με εξετάσει...».

Οσο για το ενδεχόμενο να συσταθεί εξεταστική, ο Γ. Βαρουφάκης δήλωσε πως είναι πρόθυμος να αποδεχτεί κάθε είδους έρευνα.

«Ας γίνει εξεταστική, ειδικό δικαστήριο ή στρατοδικείο, να μπουν τα χαρτιά στο τραπέζι», είπε για το αίτημα της ΝΔ, την οποία κατηγόρησε ότι κρύβεται πίσω από την άρνηση της κυβέρνησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ