Στον αέρα η Super League - Ζήτησε «διαζύγιο» η Nova - iefimerida.gr

Στον αέρα η Super League - Ζήτησε «διαζύγιο» η Nova

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται NOVA και Super League, με τη συνδρομητική τηλεόραση να προτείνει ακόμη και συναινετικό διαζύγιο προς τη Λίγκα για τη διακοπή της υπάρχουσας συνεργασίας.

Η αρνητική απάντηση της Super League στη μείωση ύψους 18% από τη NOVA φαίνεται πως οδηγεί τις δύο πλευρές στον «χωρισμό».

Η αντιπρόταση της Λίγκας στο 8% δεν βρήκε σύμφωνη τη συνδρομητική τηλεόραση, η οποία βέβαια έχει κι άλλα παράπονα. Το σημαντικότερο αφορά τις αλλαγές που είχε αποφασίσει να κάνει η Λίγκα ώστε το προϊόν να γίνει πιο ελκυστικό και οι οποίες εξακολουθούν να βρίσκονται στον αέρα. H αναδιάρθρωση, δηλαδή, του πρωταθλήματος με 14 ομάδες πλέον και η ανάδειξη του πρωταθλητή μέσω της διαδικασίας των πλέι-οφ.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, η NOVA πρότεινε με διαδικασίες εξπρές να σπάσει το συμβόλαιο με τη Super League και οι δύο πλευρές να οδηγηθούν σε «συναινετικό διαζύγιο», κάτι το οποίο θα συζητηθεί στο Διοικητικό της Λίγκας αύριο, Πέμπτη 13/7.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Nova Συμβόλαιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ