Στυλίδα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονο [εικόνες] - iefimerida.gr

Στυλίδα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονο [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση έχει ξεφύγει με τα αδέσποτα στην ανατολική Φθιώτιδα. Και αυτό το καλοκαίρι σε πολλές περιοχές κάτοικοι, λουόμενοι και παραθεριστές, κάνουν λόγο για πολλά σκυλιά, που πολλές φορές, δυστυχώς, γίνονται επικίνδυνα.

Το βράδυ της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 9:40' μια αγέλη, επτά περίπου αδέσποτων σκύλων, επιτέθηκαν σε έναν 34χρονο Μαρίνι Στυλίδας. Το ένα από αυτά τον δάγκωσε στο πόδι, την ώρα που προσπαθούσε να σκαρφαλώσει σε μια μάντρα για να σωθεί.

«Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», αναρωτιέται ο 34χρονος που δέχθηκε την επίθεση τονίζοντας ότι αγαπάει τα ζώα και ότι δεν τα προκάλεσε.

Δείτε τι είπε ο ίδιος στο LamiaReport.

«Περπατούσα κοντά στην εκκλησία, όταν περίπου επτά αδέσποτα, μου επιτέθηκαν χωρίς από την πλευρά μου να γίνει κάποια κίνηση για να τα προκαλέσω. Για να αποφύγω τα χειρότερα προσπάθησα να σκαρφαλώσω σε μια μάντρα και τότε το ένα από αυτά το πιο μεγαλόσωμο, με δάγκωσε στο πόδι. Πήγα στο Κ.Υ. Στυλίδας και στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλα το συμβάν. Αγαπάω τα ζώα, αλλά υπάρχει πρόβλημα, για το όποιο οι υπεύθυνοι πρέπει να βρουν λύση. Αν στη θέση μου ήταν ένα μικρό παιδί ή ένας ηλικιωμένος, τι θα μπορούσε να συμβεί;», είπε μεταξύ άλλων ο 34χρονος.

Στυλίδα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονο [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Στυλίδα: Αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και δάγκωσαν 34χρονο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Πηγή: LamiaReport.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αδέστποτα σκυλιά επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ