«Βενεζουέλα αγάπη μου» - Η ΕΡΤ χορηγός σε έκθεση της χώρας του Μαδούρο [εικόνα] - iefimerida.gr

«Βενεζουέλα αγάπη μου» - Η ΕΡΤ χορηγός σε έκθεση της χώρας του Μαδούρο [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν πτοεί την ΕΡΤ το αντιπολιτευτικό κίνημα εναντίον του Νικολά Μαδούρο και η παγκόσμια καταδίκη της αυταρχικής απάντησης της κυβέρνησής του, με δεκάδες νεκρούς. Η κρατική τηλεόραση μπήκε χορηγός σε έκθεση φωτογραφίας-ύμνο στην Βενεζουέλα.

Η έκθεση έγινε στις 20 Ιουνίου και η χορηγία της ΕΡΤ έγινε γνωστή μέσω διαδυκτίου:

«Βενεζουέλα αγάπη μου» - Η ΕΡΤ χορηγός σε έκθεση της χώρας του Μαδούρο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η έκθεση έγινε από την Πρεσβεία της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας στην Ελλάδα, με τίτλο «ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, χώρα εν κινήσει», στον πολιτιστικό χώρο «Φρανσίσκο Ντε Μιράντα», Χάρητος 6, Κολωνάκι.

«Ο γνωστός Βενεζουελάνος φωτογράφος και κινηματογραφιστής John Márquez μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε το ποικιλόμορφο σύμπαν που ονομάζουμε Βενεζουέλα μέσα από την έννοια της δομοστοιχείωσης, ένας όρος που επινοήθηκε για να αναφερθεί στα διαδραστικά φωτογραφικά κομμάτια της. Ο John Márquez, ο οποίος θα είναι παρών στα εγκαίνια, φέρνει μια διαδραστική πρόταση που επιτρέπει στο κοινό να αφομοιώσει την εικόνα και να πειραματιστεί δημιουργικά πάνω στην παρουσίαση του φωτογραφικού έργου.

Η έκθεση «ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ, χώρα εν κινήσει», εξερευνά τα εδάφη της Βενεζουέλας μέσα από επτά δομοστοιχειωτές κατασκευές που περιέχουν επτά θεματικές: «Άπειρο Auyán-tepui», «Μέριδα, η πόλη και οι Άνδεις», «Congo Mirador, άνθρωποι στο νερό», «Chuao, ψάρι και κακάο», «Ζωντανό Καράκας», «Είμαι η Καραϊβική» «Χώρα εν Κινήσει» έγραφε η πρόσκληση.

«Βενεζουέλα αγάπη μου» - Η ΕΡΤ χορηγός σε έκθεση της χώρας του Μαδούρο [εικόνα] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ χορηγός Βενεζουέλα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ