Αρχισαν οι προκλήσεις για τη μάχη της χρονιάς - Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ στην σκηνή [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρχισαν οι προκλήσεις για τη μάχη της χρονιάς - Μεϊγουέδερ και ΜακΓκρέγκορ στην σκηνή [βίντεο]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ηταν η πρώτη από τις τέσσερις συνεντεύξεις Τύπου που θα δοθούν παγκοσμίως ενόψει της μάχης τους. Στις 26 Αυγούστου, Φλόιντ Μεϊγουέδερ και Κόνορ ΜακΓκρέγκορ θα ανέβουν στο ρινγκ του Λας Βέγκας, όμως η μονομαχία τους ξεκίνησε νωρίτερα.

Με ιδιαίτερα επιθετικούς χαρακτηρισμούς και προσβολές ξεκίνησε την ομιλία του ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και στάθηκε κυρίως στα προβλήματα που έχει ο αντίπαλός του με την εφορία, τονίζοντας πως πλέον δεν έχει χρήματα ούτε για να αγοράσει ένα κοστούμι.

Υποσχέθηκε μάλιστα στους θαυμαστές του να βγάλει νοκ-άουτ τον Μεϊγουέδερ στους τέσσερις γύρους ενώ από την πλευρά του ο μποξέρ κάλεσε για μια πρώτη «μονομαχία» τον Ιρλανδό πάνω στην σκηνή.

Αξίζει αν σημειωθεί ότι στο Staples Center του Λος Αντζελες βρέθηκαν περίπου 11.000 άνθρωποι για να παρακολουθήσουν την σχεδόν ημίωρη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ