Συγκλονιστικό βίντεο από τη Βενεζουέλα: Η στιγμή που βόμβα τινάζει στον αέρα 7 αστυνομικούς [βίντεο] - iefimerida.gr

Συγκλονιστικό βίντεο από τη Βενεζουέλα: Η στιγμή που βόμβα τινάζει στον αέρα 7 αστυνομικούς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ελέγχου βρίσκεται εδώ και μήνες η κατάσταση στη Βενεζουέλα με τις μάχες μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών να γίνονται όλο και πιο βίαιες.

Χαρακτηριστικό της έκρυθμης κατάστασης είναι βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και απεικονίζει τη στιγμή που 7 αστυνομικοί τινάζονται κυριολεκτικά στον αέρα έπειτα από έκρηξη βόμβας, την οποία είχαν τοποθετήσει στο δρόμο οπαδοί της αντιπολίτευσης.

Οι αστυνομικοί της Εθνικής Φρουράς του Νικολά Μαδούρο διασχίζουν το δρόμο με μηχανές όταν ξαφνικά η βόμβα σκάει πάνω τους. Από την έκρηξη τραυματίζονται σοβαρά επτά αστυνομικοί, οι οποίο μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Οι πέντε από αυτούς νοσηλεύονται με εγκαύματα τρίτου βαθμού και οι δύο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού.

Την ευθύνη για τη βομβιστική ενέργεια δεν έχει αναλάβει κάποια οργάνωση ενώ η επίθεση συνέβη λίγες ώρες μετά τον θάνατο ενός 16χρονου διαδηλωτή από σφαίρες αστυνομικών.

Μέχρι στιγμής, οι μάχες στη Βενεζουέλα έχουν στοιχίσει το θάνατο σε 92 άτομα ενώ σε χιλιάδες υπολογίζονται οι τραυματίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ