Απίστευτη δήλωση Σπαλιάρα: Πιο τυχεροί οι λαθρομετανάστες από εμάς στο Survivor [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη δήλωση Σπαλιάρα: Πιο τυχεροί οι λαθρομετανάστες από εμάς στο Survivor [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εναν ατυχή, τουλάχιστον, τρόπο βρήκε ο Γιάννης Σπαλιάρας για να περιγράψει τις δυσκολίες που πέρασαν οι παίκτες του Survivor.

Το μοντέλο, μιλώντας στην εκπομπή «Πανόραμα» του ΣΚΑΪ δήλωσε ότι σκεφτόταν πως οι «λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε»! Ακόμη, είπε ότι δεν θα μετείχε ξανά σε αυτό το ριάλιτι, ούτε για πολλά χρήματα.

«Δεν ξέρω πώς φαινόταν στην τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν θα ξανάκανα ούτε με πάρα πολλά λεφτά. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο, είναι μία τεράστια εμπειρία, πολύ μεγάλο μάθημα ζωής. Σκεφτόμουν ότι οι λαθρομετανάστες είναι πιο τυχεροί σε σχέση με εμάς και αυτό που ζούσαμε. Ήμασταν χωρίς στέγη… Κάποια στιγμή ήμουν τρεις μέρες συνέχεια βρεγμένος, ένιωθα ότι ανεβάζω πυρετό και δεν είχαμε να φάμε τίποτα άλλο εκτός από μία καρύδα. Ήταν μία κατάσταση σοκαριστική, δεν μπορώ να το περιγράψω!», ήταν η δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιάννης Σπαλιάρας Survivor
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ