Ο Καμμένος κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Noor 1 - iefimerida.gr

Ο Καμμένος κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για το Noor 1

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτενή αναφορά κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου ο Πάνος Καμμένος.

Η εκτενής αναφορά του υπουργού Εθνικής Αμυνας αφορούσε την υπόθεση του Noor 1, όπως και άλλες σχετιζόμενες υποθέσεις, αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι ΑΝΕΛ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αναφορά του ο υπουργός επικαλείται στοιχεία για άγνωστες –όπως υποστηρίζει -πτυχές της υπόθεσης μεταφοράς που ήδη ερευνάται από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη η Εισαγγελέας του Αρείου Πγου έχει διατάξει έρευνα για το περιεχόμενο της αναφοράς, από αρμόδιο εισαγγελικό λειτουργό. Στο πλαίσιο αυτό, η αναφορά του κ. Καμμένου έχει ήδη διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Εφετών Πειραιά. Επίσης, με εντολή της κ. Δημητρίου ερευνώνται τυχόν πειθαρχικές ευθύνες των δικαστικών λειτουργών που χειρίστηκαν την υπόθεση.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες του εισαγγελέα εφετών, Παναγιώτη Μπρακουμάτσο, για τις καταγγελίες ότι υπήρξαν πιέσεις προς τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη, για να στοχοποιήσει τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει ο εισαγγελικός λειτουργός πρόσωπα που έχουν καταγγελθεί για την υπόθεση, για εξηγήσεις, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Noor 1 Ξένη Δημητρίου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ