Μυρτώ Αλικάκη: «Αν η απιστία δεν έχει μεγάλη σημασία, δεν χρειάζεται καν να συζητηθεί» - iefimerida.gr

Μυρτώ Αλικάκη: «Αν η απιστία δεν έχει μεγάλη σημασία, δεν χρειάζεται καν να συζητηθεί»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Μυρτώ Αλικάκη συνδυάζει την αθωότητα με την ωριμότητα, καταλήγοντας σε μια ενδιαφέρουσα κανονικότητα. Η ηθοποιός που ξεκίνησε με την «Αναστασία» και έγινε γνωστή από τη μια μέρα στην άλλη, παραμένει μια γοητευτική γυναίκα με άποψη. Δεν είναι και λίγο.

«Τα ψέματα δεν έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή μου. Μάλλον έχω βασίσει τη ζωή μου στην αλήθεια. Συνήθως όταν πω ένα ψέμα το αποκαλύπτω αργότερα μόνη μου.
Σε μια μακροχρόνια σχέση θεωρώ ότι κατά 99% θα υπάρξει απιστία. Δεν θεωρώ ότι έχει απαραίτητα μεγάλη σημασία. Μπορεί όμως κάποιος να της δώσει, αν συζητηθεί παραπάνω από όσο πρέπει -ίσως δεν χρειάζεται να συζητηθεί και καθόλου.

Εκτός αν μιλάμε για μια απιστία που είναι καθοριστικής σημασίας, ανατρέπει και σημαίνει τη λήξη μιας κατάστασης. Αυτό είναι άλλο».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Μυρτούς Αλικάκη στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ