Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να «βγάλεις» σαν fashion icon το καλοκαίρι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα κομμάτια που χρειάζεσαι για να «βγάλεις» σαν fashion icon το καλοκαίρι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή η σεζόν είναι γεμάτη απρόσμενους στιλιστικούς συνδυασμούς.

Τα It Girls, τα κορίτσια που αφιερώνουν μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς τους βάζοντας στο μικροσκόπιο τις τάσεις της μόδας έρχονται για να μας δώσουν ιδέες στο πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα κομμάτια που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του στιλ τη φετινή σεζόν με ευελιξία. Οι καθημερινές εμφανίσεις τους διακρίνονται από κομμάτια που μπορούν να δημιουργήσουν πολλαπλούς συνδυασμούς.

Χρυσός κανόνας των εμφανίσεών τους; «Δεν έχει τόσο σημασία τι θα φορέσεις όσο πώς θα το φορέσεις». Oι fashion bloggers μας δίνουν έμπνευση: αποθεώνουν μια τζιν φούστα, ένα wrap dress ή ένα οff shoulder τοπ. Φορούν straw καπέλα και εσπαντρίγιες, επιλέγουν ένα ολόσωμο μαγιό αντικαθιστώντας ένα bodysuit, κρατούν μια basket bag που μπορεί να χωρέσει τα πάντα και να δώσει εξωτικό στιλ στην εμφάνισή τους.

Είναι πολύ απλό να ντυθείς με στιλ. Αρκεί να συνδυάζεις με φαντασία τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, να ξέρεις τι ταιριάζει στο σωματότυπό σου, να τολμάς. Αυτά οι fashion bloggers τα ξέρουν καλά. Διάσημα it girls αποκαλύπτουν το αγαπημένο τους κομμάτι γι’αυτό το καλοκαίρι. Ισως να το διαθέτεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου και να μην το αξιοποιείς.

Tα κομμάτια που χρειάζεσαι για να «βγάλεις» σαν fashion icon το καλοκαίρι στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ fashion bloggers IT GIRLS Mόδα εμφάνιση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ