Ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο -Ηταν αρκούδα που του είχε δαγκώσει το κεφάλι [εικόνα] - iefimerida.gr

Ξύπνησε από έναν περίεργο θόρυβο -Ηταν αρκούδα που του είχε δαγκώσει το κεφάλι [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 19χρονος, σε κατασκήνωση στο Κολοράντο, ξύπνησε από έναν περίεργο ήχο. Την επόμενη στιγμή συνειδητοποίησε ότι ο ήχος προερχόταν από αρκούδα που του είχε δαγκώσει το κεφάλι!

«Ο ήχος που άκουσα υποθέτω ότι ήταν τα δόντια της στο κρανίο μου», είπε. Αμέσως μετά, η αρκούδα τον έσυρε εκτός της σκηνής, για αρκετά μέτρα. «Ενιωσα ότι κράτησε αιώνες αυτό», εξομολογήθηκε ο Ντίλαν μιλώντας στο Denver7. Αλλοι εργαζόμενοι στην κατασκήνωση προσπάθησαν να τρομάξουν την αρκούδα για να την απομακρύνουν από τον 19χρονο και τελικά το ζώο τον εγκατέλειψε.

Ο Ντίλαν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ήδη έχει πάρει εξιτήριο. Παρά την περιπέτειά του όμως, δήλωσε ότι δεν φοβάται τις αρκούδες ή να κοιμηθεί στην ύπαιθρο. «Απλά πρέπει να σέβεσαι τα ζώα», συμπλήρωσε.

Marks left by bear. Dylan tells us he teaches wilderness survival at #GlacierViewRanch camp-- clearly, no one more qualified! Story at 5p. pic.twitter.com/eDWCM323YX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αρκούδα κατασκήνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ