Kαβάλα: Συνελήφθησαν 4 άτομα για την βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου - iefimerida.gr

Kαβάλα: Συνελήφθησαν 4 άτομα για την βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέσσερεις άντρες, κατοίκους Καβάλας, ηλικίας 40, 29, 22 και 20 ετών αντίστοιχα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, ως τους κύριους υπεύθυνους για το βανδαλισμό του μαρμάρινου μνημείου των 1.484 Εβραίων Καβαλιωτών που έχασαν τη ζωή τους στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Τρεμπλίνκα στην Πολωνία.

Σε βάρος των τεσσάρων αντρών, που εντοπίστηκαν μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων και έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, ασκήθηκαν κατηγορίες για διακεκριμένες περατώσεις φθοράς.

Οι τέσσερεις συλληφθέντες κατηγορούνται ότι τα ξημερώματα της 30ης Μαρτίου 2017, με δυο βαριοπούλες, έσπασαν την πρόσοψη του εβραϊκού μνημείου καταστρέφοντάς το. Η ενέργεια αυτή καταδικάστηκε από το Δήμο Καβάλας, που έστησε το μνημείο για να τιμηθεί η μνήμη των θυμάτων και προκάλεσε την έντονη αντίδραση και αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας.

Kαβάλα: Συνελήφθησαν 4 άτομα για την βεβήλωση του εβραϊκού μνημείου | iefimerida.gr 0

Πηγή Φωτό: kavalapost.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Καβάλα μνημείο συλλήψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ