Τα λάθη που κάνεις και αυξάνουν τη θερμοκρασία του σπιτιού σου - iefimerida.gr

Τα λάθη που κάνεις και αυξάνουν τη θερμοκρασία του σπιτιού σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναμένοντας το δεύτερο κύμα καλοκαιρινού καύσωνα, έχουμε μερικές συνήθειες που πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε «να τη βγάλετε δροσερή».

Σας έχει τύχει ποτέ να κάνετε μπάνιο για να δροσιστείτε, αλλά με το που στεγνώσετε, να αισθάνεστε πάλι ιδρωμένη; Ναι είναι ανυπόφορη αυτή η αίσθηση και η αλήθεια είναι ότι σε κανέναν δεν αρέσει να ζεσταίνεται και να κολλάει από τον ιδρώτα.

Τις πολύ ζεστές ημέρες (όπως αυτές που διανύουμε), συνήθως, τα κλιματιστικά δουλεύουν υπερωρίες. Αν όμως δεν είστε φαν ή κάτοχος air condition τι γίνεται; Και πως γίνεται να μην επιστρέφετε σε ένα σπίτι που δίνει την αίσθηση θερμοκηπίου όταν εισέρχεστε μέσα σε αυτό;

Αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να προστατέψετε το εσωτερικό του σπιτιού σας από τη ζέστη επιτρέποντας του να έχει μια -αν όχι δροσερή, τότε- υποφερτή θερμοκρασία.

Τα λάθη που κάνεις και αυξάνουν τη θερμοκρασία του σπιτιού στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σπίτι θερμοκρασία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ