H κοπέλα που έγινε viral όταν έπεσε από έναν βράχο στο κενό -Πώς είναι η ζωή της σήμερα [εικόνες] - iefimerida.gr

H κοπέλα που έγινε viral όταν έπεσε από έναν βράχο στο κενό -Πώς είναι η ζωή της σήμερα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ισως οι περισσότεροι από εσάς θα θυμάστε ακόμη το σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας το περασμένο καλοκαίρι, στο οποίο μια νεαρή γυναίκα έπεσε στο κενό από την κορυφή ενός βράχου, ενώ δίπλα της καθόταν ο σύντροφος της, ο οποίος παρά το γεγονός ότι έβλεπε την κοπέλα να έχει χάσει την ισορροπία της, δεν την βοήθησε.

Μάλιστα, η απόφασή του να τραβήξει το πόδι του καθώς εκείνη προσπάθησε να κρατηθεί από τον αστράγαλό του, είχε προκαλέσει την οργή χιλιάδων χρηστών του διαδικτύου.

Η κατάσταση της υγείας της κοπέλας αποτελούσε ένα μυστήριο μιας και τίποτα δεν είχε γίνει γνωστό για το αν και πόσο σοβαρά τραυματίστηκε από την πτώση.

Παρόλα αυτά, ο άντρας που κατέγραψε το συγκεκριμένο βίντεο, Alexander Tikhomirov, αποκάλυψε πριν από λίγες ημέρες την ταυτότητα της γυναίκας, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο είναι και η πρώην γυναίκα του.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες της γυναίκας σήμερα στο ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΒΡΑΧΟ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ