ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] - iefimerida.gr

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην κατάσχεση 480.000 τσιγάρων από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, προέβη το τμήμα Ναρκωτικών – Όπλων και λοιπών ελεγχόμενων προϊόντων του ΣΔΟΕ Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης σε ελέγχους που πραγματοποίησε σε μεταφορικές εταιρείες.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από πληροφορίες που περιήλθαν στην Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., κινητοποιήθηκαν άμεσα άνδρες του τμήματος και σε συνεργασία με την Κ.Ο.Ε. του Α’ Τελωνείου Θεσσαλονίκης κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα από αποθήκη μεταφορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη. Τα λαθρεμπορεύματα προορίζονταν για να διατεθούν στην αγορά της Μεγάλης Βρετανίας.

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Επίσης, στο πλαίσιο ελέγχου για παράνομη διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών – στεροειδών ουσιών στη Θεσσαλονίκη, μετά από έρευνα σε χαρτοκιβώτια, βρέθηκαν και δεσμεύθηκαν 6.376 φιαλίδια της δραστικής ουσίας stanozolol σε αποθήκη μεταφορικής εταιρείας, δείγματα των οποίων απεστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους. Τα εμπορεύματα προορίζονταν για να διατεθούν αυτή τη φορά στην αγορά της Ρουμανίας.

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε. συνεχίζει εντατικά και με αμείωτο ρυθμό τις έρευνες για την εξάρθρωση των κυκλωμάτων διακίνησης ψυχοτρόπων και λοιπών παράνομων ουσιών.

ΣΔΟΕ: Κατασχέθηκαν 480.000 τσιγάρα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΔΟΕ κατάσχεση τσιγάρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ