Ο πραγματικός ήρωας της διαδήλωσης στο Αμβούργο ήταν ένας πιτσαδόρος [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο πραγματικός ήρωας της διαδήλωσης στο Αμβούργο ήταν ένας πιτσαδόρος [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτό κι αν λέγεται αίσθηση καθήκοντος! Ενώ μαινόταν η άγρια διαδήλωση στο Αμβούργο, με την επωνυμία «Καλωσήρθατε στην κόλαση», εναντίον της Συνόδου των G20, κάποιος έκλεψε τις εντυπώσεις.


Ηταν ένας πιτσαδόρος με το μηχανάκι του ο οποίος διέσχισε ατάραχος την διαδήλωση. Ο πιτσαδόρος εμφανίστηκε από το πουθενά, με το εμπόρευμά του, και διέσχισε την πορεία για να παραδώσει την πίτσα. Η σκηνή μεταδόθηκε ζωνταντά από πολλά κανάλια και αμέσως ο πιτσαδόρος έγινε κυριολεκτικά ήρωας της βραδιάς.

Ο πραγματικός ήρωας της διαδήλωσης στο Αμβούργο ήταν ένας πιτσαδόρος [βίντεο] | iefimerida.gr 0


Το τοπικό ενημερωτικό σάιτ “Fink Hamburg” έκανε μάλιστα έρευνα για τον pizza boy. Λέγεται Benjamin, είναι 27 ετών και εργάζεται σε αλυσίδα πίτσας στο Αμβούργο. Ζήτησε την άδεια της αστυνομίας για να περάσει στο σώμα της διαδήλωσης, αλλά τα όργανα της τάξης του είπαν να τα βγάλει πέρα μόνος του. Παρότι έχει ατάραχο ύφος στο βίντεο, ο πιτσαδόρος δήλωσε ότι «ήταν κάτι πραγματικά επικίνδυνο».
Τα σχόλια έπεσαν βροχή, ενώ κάποιος ζήτησε να του αποδοθεί ένα μετάλλιο θάρρους!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμβούργο διαδήλωση πιτσαδόρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ