Μόνο μικρές υλικές ζημιές από τη φωτιά στο ξενοδοχείο στο Αίγιο -Αδιάκοπα συνεχίζει τη λειτουργία του το Long Beach - iefimerida.gr

Μόνο μικρές υλικές ζημιές από τη φωτιά στο ξενοδοχείο στο Αίγιο -Αδιάκοπα συνεχίζει τη λειτουργία του το Long Beach

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια μικρή εστία φωτιάς σε μια αποθήκη-υματιοθήκη, με αποτέλεσμα την πρόκληση πυκνού καπνού, ήταν τελικά η αιτία που προκάλεσε συναγερμό το βράδυ της Παρασκευής στο ξενοδοχείο Long Beach, στο Λόγγο Αιγίου.

Η φωτιά στην αποθήκη του τρίτου ορόφου ξέσπασε στις οκτώ το βράδυ, περίπου, της Παρασκευής, αλλά χάρη στα αντανακλαστικά των υπαλλήλων (που την εντόπισαν) και της ιδιοκτησίας (που παρενέβη χρησιμοποιώντας τους πυροσβεστήρες και ειδοποιώντας άμεσα την πυροσβεστική η οποία κατέφθασε με μεγάλη δύναμη στο ξενοδοχείο) η φωτιά περιορίστηκε στο εν λόγω δωμάτιο-αποθήκη, κατασβέστηκε και δεν επεκτάθηκε στα διπλανά. Εντωμεταξύ, άμεσα, μετά τον εντοπισμό της φωτιάς, είχε διαταχθεί και η εκκένωση του ξενοδοχείου. Από τις αναθυμιάσεις τρία άτομα μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο προκειμένου να υποβληθούν σε εξετάσεις.

Οπως αναφέρει η protionline.gr, η άμεση αντίδραση της ιδιοκτησίας αλλά και της Πυροσβεστικής που έφτασε γρήγορα, ήταν η αιτία που η φωτιά δεν επεκτάθηκε και επί της ουσίας δεν κινδύνεψε κανένας από τους παραθεριστές, οι οποίοι αντέδρασαν με ηρεμία και διευκόλυναν το έργο της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά άφησε πίσω της μικρές υλικές ζημιές στο εν λόγω δωμάτια, ενώ το ξενοδοχείο συνεχίζει αδιάκοπα τη λειτουργία του.

Για το πώς ξέσπασε η πυρκαγιά στο μικρό δωμάτιο, διενεργεί έρευνα το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενώ το ξενοδοχείο καθαρίστηκε πολύ γρήγορα και οι ένοικοι γύρισαν με ασφάλεια στα δωμάτιά τους.

Η ανακοίνωση του ξενοδοχείου Long Beach για το συμβάν:

«Σας γνωρίζουμε ότι στις 20:30 της 7/7/2017 προκλήθηκε μικρή εστία φωτιάς στην αποθήκη του 3ου ορόφου του ξενοδοχείου μας, η οποία κατασβέστηκε άμεσα και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω, χωρίς μάλιστα να προκαλέσει ζημιές.

Η άμεση κινητοποίηση του προσωπικού και των ανθρώπων του ξενοδοχείου μας, σε συνδυασμό με την άμεση ειδοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας οδήγησε στην κατάσβεση της φωτιάς.

Ουδείς ένοικος του ξενοδοχείου μας κινδύνεψε και καμία ιδιαίτερη ζημιά δεν προκλήθηκε στις δομές του ξενοδοχείου μας καθώς επίσης και σε κινητά πράγματα των διαμενόντων.

Η λειτουργία του ξενοδοχείου μας έχει αποκατασταθεί πλήρως

Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε αντίθετη πληροφορία διαχέεται στον τύπο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το προαναφερόμενο γεγονός είναι ψευδής και συκοφαντική και επιφυλασσόμέθα για τις νόμιμες ενέργειές μας».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Long Beach Λογγός ξενοδοχείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ