Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Νέβες - Ερχεται άμεσα στην Αθήνα - iefimerida.gr

Στον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Νέβες - Ερχεται άμεσα στην Αθήνα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι πλέον ο Λουτσιαο Νέβες, με τον Βραζιλιάνο επιθετικό να συμφωνεί με το τριφύλλι για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας έναντι 600.000 ευρώ ετησίως.

Σε μια πολύ σημαντική ενίσχυση για την επιθετική του γραμμή προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Ο Λουτσιάνο Νέβς έστειλε υπογεαγραμμένο το συμβόλαιό του και πλέον απομένουν οι τυπικές διαδικασίες με την Κορίνθιανς προκειμένου ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα.

Ο 24χρονος επιθετικός, ο οποίος έμενε ελεύθερος τον Ιανουάριο, δεν αποκλείεται να αποτελέσει ουσιαστικά τον αντί-Μπεργκ αν και θεωρείται περιφερειακός επιθετικός. Ο σύλλογος της Βραζιλίας θα εισπράξει ένα ποσό κοντά στις 400.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται ακόμη και αύριο στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή στην Ολλανδία αφού περάσει και τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Νέβες δεν θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη. Την περυσινή σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Λεγανές και στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας συμπλήρωσε 25 συμμετοχές με 4 γκολ.

Την ίδια ώρα, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπράιαν Καμπέθας. Ο πλάγιος επιθετικός της Αταλάντα αναμένεται να έρθει δανεικός για ένα χρόνο από την Αταλάντα αν και ακόμη δεν έχει υπάρξει απόλυτη συμφωνία αφού ο 20χρονος άσος από το Εκουαδόρ έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ