Επιμένει ο χιονιάς - Πολικές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα - iefimerida.gr

Επιμένει ο χιονιάς - Πολικές θερμοκρασίες σε ολόκληρη τη χώρα

θερμοκρασία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το βράδυ, αλλά και το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά και στις βόρειες περιοχές της χώρας. Στις νότιες περιοχές, στα δυτικά και στα νησιά αναμένεται να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, με τα φαινόμενα να είναι κατά τόπους έντονα. Αν και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ο παγετός θα κάνει και πάλι αισθητή την παρουσία του.

Για την Αττική η ΕΜΥ προβλέπει πως θα σημειωθούν νεφώσεις με βροχή και χιονόνερο στα νότια, ενώ στα λευκά θα ντυθούν και πάλι τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια και ανατολικά όμως ο υδράργυρος θα κάνει βουτιά και θα κυμανθεί από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν νεφώσεις που θα αυξηθούν και θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικές διευθύνσεις εντάσεως 5 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από –5 έως 2 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ