Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο αστυνομικός που αγνοείτο από 25 Απριλίου - iefimerida.gr

Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο αστυνομικός που αγνοείτο από 25 Απριλίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε προχωρημένη σήψη βρέθηκε στην περιοχή Κυρα-Ελένη, στον Υμηττό, το μεσημέρι της Κυριακής η σορός του αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, που αγνοείτο από τις 25 Απριλίου.

Τη σορό εντόπισε περιπατητής δίπλα σε μονοπάτι που χρησιμοποιούν πεζοπόροι και ποδηλάτες. Δίπλα στον 38χρονο αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη βρέθηκε το υπηρεσιακό του όπλο.

Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν αυτοκτονία, χωρίς να αποκλείεται προς το παρόν άλλο ενδεχόμενο. Αστυνομικοί της Ασφάλειας βρέθηκαν στο σημείο μαζί με ιατροδικαστή, ενώ μέλη της οικογένειάς του αναγνώρισαν τον νεαρό αστυνομικό.

Από την αυτοψία και τη νεκροψία που διηνήργησε ο ιατροδικαστής προκύπτουν τα εξής: Η σορός έφερε ένα μεγάλο τραύμα εξόδου στο πάνω μέρος του κρανίου γεγονός που δικαιολογεί βολή εξ επαφής από το στόμα με φορά προς τα πάνω. Αύριο, Δευτέρα, αναμένεται να γίνει η νεκροτομή που θα δώσει και επιπλέον απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν.

Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο αστυνομικός που αγνοείτο από 25 Απριλίου | iefimerida.gr 0

To χρονικό της εξαφάνισης

Τα ίχνη του 38χρονου Κρητικού είχαν χαθεί το βράδυ της Τρίτης 25 Απριλίου. Σύμφωνα με τo anikolouli.gr, το τελευταίο άτομο που τον είδε ήταν ο αδελφός του, που τον είχε επισκεφθεί στο σπίτι του στην Καισαριανή όπου έμενε μόνος του.

Την επόμενη μέρα, έπρεπε να παρουσιαστεί στη νέα του υπηρεσία, στην Άμεση Δράση, αλλά δεν εμφανίστηκε. Οι φίλοι του ανησύχησαν και σήμανε συναγερμός. Στο σπίτι του βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και πορτοφόλι. Η εξώπορτα, ενώ συνήθιζε να την κλειδώνει, βρέθηκε κλειστή αλλά ξεκλείδωτη.

Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο αστυνομικός που αγνοείτο από 25 Απριλίου | iefimerida.gr 1

Η αδελφή του Κατερίνα Δημοτάκη είχε βρεθεί στο στούντιο του «Τούνελ» και απηύθυνε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι για την τύχη του να επικοινωνήσει με την εκπομπή ή με τις Αρχές.

Μέχρι σήμερα, οι έρευνες με ελικόπτερο, ομάδες της ΕΜΑΚ και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού, όπου συνήθιζε να αθλείται, δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Αντώνης Δημοτάκης υπηρετούσε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια στην ΥΜΕΤ (Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης).

Βρέθηκε νεκρός στον Υμηττό ο αστυνομικός που αγνοείτο από 25 Απριλίου | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υμηττός Σόρος σήψη εξαφάνιση δημοτακης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ