Aποκάλυψη! Με πόση διαφορά γεννήθηκαν τα δίδυμα του ζεύγους Αμάλ -Τζορτζ Κλούνεϊ - iefimerida.gr

Aποκάλυψη! Με πόση διαφορά γεννήθηκαν τα δίδυμα του ζεύγους Αμάλ -Τζορτζ Κλούνεϊ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες ώρες μετά το εντυπωσιακό ντεμπούτο των διδύμων στο αεροδρόμιο του Μιλάνου, όπου η τετραμελής οικογένεια Κλούνεϊ έφτασε με ιδιωτικό τζετ και με τα μωρά σε λευκά πορτ μπεμπέ, για τον εορτασμό ενός μήνα από τη γέννηση τους, έρχονται στο φως στοιχεία για τη σειρά με την οποία αυτά ήρθαν στη ζωή.

Είναι γνωστό πως ο διάσημος ηθοποιός Τζόρτζ Κλούνεϊ και η εκλεκτή της καρδιάς του Αμάλ Αλαμουντίν έγιναν γονείς πριν από περίπου ένα μήνα.

Τα δίδυμα γεννήθηκαν στις 6 Ιουνίου 2017 στο Λονδίνο, στο νοσοκομείο της Αγίας Μαρίας και τα φώτα της δημοσιότητας είναι έκτοτε στραμμένα στο κοριτσάκι και το αγοράκι, που αποτελούν καρπούς του έρωτα του ζευγαριού.

Κι ενώ οι δυο γονείς προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα μωρά τους παπαράτσι και το μόνο στοιχείο που έχουν αποκαλύψει έως τώρα είναι το φύλο και τα ονόματά τους -Ελα και Αλεξάντερ – εμείς βρήκαμε τη σειρά με την οποία αυτά ήρθαν στη ζωή!

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμάλ Αλαμουντίν Τζορτζ Κλούνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ