Σόιμπλε: «Βαρέλι δίχως πάτο η Ελλάδα» - iefimerida.gr

Σόιμπλε: «Βαρέλι δίχως πάτο η Ελλάδα»

Σόιμπλε: «Βαρέλι δίχως πάτο η Ελλάδα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με βαρέλι δίχως πάτο παρομοίασε για άλλη μια φορά την Ελλάδα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να δοθούν χρήματα από τη νέα δανειακή σύμβαση αν δεν εφαρμοστούν τα μέτρα που ζητά η Τρόικα.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στη γερμανική ραδιοφωνία, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε τόνισε ότι «μπορούμε να βοηθήσουμε μόνο όταν δεν έχουμε να κάνουμε με βαρέλι δίχως πάτο» και πρόσθεσε πως η Ελλάδα πρέπει να θέσει σε εφαρμογή τα μέτρα που δεν έχει εφαρμόσει μέχρι σήμερα πριν εγκριθεί το νέο πρόγραμμα.

Ο Γερμανός υπουργός οικονομικών ανέφερε επίσης ότι οι Ευρωπαίοι κατέστησαν σαφές στον Έλληνα ομόλογό του, Ευάγγελο Βενιζέλο, ότι για το νέο πρόγραμμα στήριξης αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση η εκπλήρωση των υποχρεώσεων. Πάντως ο ίδιος αναγνωρίζει ότι «πρέπει να βοηθήσουμε την Ελλάδα σε αυτή την δύσκολη κατάσταση», ενώ αρνείται ότι πρόκειται να επιβαρυνθεί περαιτέρω ο Γερμανός φορολογούμενος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ