Ελ Σαλβαδόρ: Πυρκαγιά στο κτίριο του ΥΠΟΙΚ -Τουλάχιστον ένας νεκρός, πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν - iefimerida.gr

Ελ Σαλβαδόρ: Πυρκαγιά στο κτίριο του ΥΠΟΙΚ -Τουλάχιστον ένας νεκρός, πηδούσαν από τα παράθυρα για να σωθούν

Φωτογραφία: ΑΠΕ/  EPA/RODRIGO SURA
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε στο κτίριο που στεγάζει το υπουργείο Οικονομικών του Ελ Σαλβαδόρ, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή τουλάχιστον ένας άνθρωπος και αρκετοί ακόμη να τραυματιστούν.

Μάλιστα, σε εικόνες που μετέδωσαν τα τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα, ένας άνθρωπος πήδηξε από το εννιαόροφο κτίριο, πάνω στην απελπισία του. Ο επικεφαλής των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Salvadoran ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν επέζησε από την πτώση.

Δεν ήταν ο μοναδικός που προσπάθησε να σωθεί με αυτόν τον τρόπο. Σύμφωνα με τις αρχές, αρκετοί πήδηξαν από τον πέμπτο και τον έκτο όροφο και έχουν τραυματιστεί.

Ενας άνδρας σκοτώθηκε από εγκαύματα που υπέστη και από εισπνοή καπνού. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά ξεκίνησε από τον πέμπτο όροφο του κτιρίου. Ελικόπτερα επιστρατεύθηκαν για να απεγκλωβιστούν οι άνθρωποι που είχαν παγιδευτεί μέσα σε αυτό.

Περίπου 50 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από το κτίριο και 25 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο μετέδωσε δηλώσεις ενός γιατρού από νοσοκομείο της πόλης που ανέφερε ότι μια γυναίκα πέθανε από την πυρκαγιά, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές.

Πηγή: ΑΠΕ/ Reuters

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ