Παναθηναϊκός: Εντονο ενδιαφέρον για τον Απόστολο Γιάννου - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Εντονο ενδιαφέρον για τον Απόστολο Γιάννου

Φωτογραφία: ΑΠΕ/ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Απόστολος Γιάννου επανέρχεται και πάλι στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννου εδώ και καιρό είναι στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού και μάλιστα τον Ιανουάριο ο Ουζουνίδης επιχείρησε να τον φέρει ως δανεικό στους πράσινους. Μια υπόθεση που δεν προχώρησε όμως τότε. Το κυριότερο «αγκάθι» ήταν το υψηλό συμβόλαιό του (1,5 εκατ. ευρώ ετησίως έως τον Δεκέμβριο του 2018), αλλά και η αρνητική διάθεση της κινεζικής ομάδας να συζητήσει ενδεχόμενο δανεισμό του.

Ο παίκτης όμως τώρα θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα και βλέπει ότι έχει... χώρο στην επίθεση του ΠΑΟ και άλλωστε το «τριφύλλι» έχει μια τελευταία ευκαιρία, μέχρι τις 14 Ιουλίου όταν και κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο για τις καλοκαιρινές μεταγραφές στην Κίνα, ώστε να ολοκληρώσει τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Σε πρώτη φάση ο ΠΑΟ θα κυνηγήσει τον δανεισμό του διεθνή φορ (με την Εθνική Αυστραλίας) από τους Κινέζους της Γκουανγκζού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός γιαννου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ