Eστειλαν τη Μελάνια για να πει σε Πούτιν και Τραμπ να... τελειώνουν –Αλλά δεν τα κατάφερε [εικόνες] - iefimerida.gr

Eστειλαν τη Μελάνια για να πει σε Πούτιν και Τραμπ να... τελειώνουν –Αλλά δεν τα κατάφερε [εικόνες]

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πρώτη Κυρία, αφού κατάφερε να βγει από το ξενοδοχείο, όπου είχε εγκλωβιστεί λόγω διαδηλώσεων στο Αμβούργο, άσκησε και χρέη ...γραμματέως .

Σύμφωνα με τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, η Μελάνια Τραμπ είναι αυτή που επιχείρησε να δώσει τέλος στην εκτός προγράμματος, μακρά συνάντηση του Προέδρου ων ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογο του, Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Στάλθηκε η Πρώτη Κυρία στο χώρο της συνάντησης του Αμερικανού Προέδρου με τον Ρώσο Βλάντιμιρ Πούτιν για να προσπαθήσει να τους πει στους δύο ηγέτες να ...τελειώνουν, αφού η προγραμματισμένη για 30 λεπτά συνάντησή τους είχε ξεπεράσει τη μία ώρα ήδη» είπε ο Τίλερσον.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Washington Post, η προσπάθειά της στέφθηκε από παταγώδη αποτυχία, καθώς η συνάντηση συνεχίστηκε για τουλάχιστον μιάμιση ώρα από τη στιγμή που οι Αμερικανοί αξιωματούχοι έστειλαν την πρώτη Κυρία μέσα στην αίθουσα, πρόσθεσε ο Τίλερσον.

Οι Τραμπ και Πούτιν συναντήθηκαν για πρώτη φορά την Παρασκευή στο περιθώριο της Συνόδου των G20 στο Αμβούργο. Αυτή η συνάντηση υποτίθεται ότι θα διαρκούσε 30 λεπτά.

Ωστόσο, κράτησε 2 ώρες και 16 ολόκληρα λεπτά.

Вторая встреча дня: Путин в Эльбской филармонии познакомился с Меланией Трамп pic.twitter.com/ZGzLot23jZ

Eστειλαν τη Μελάνια για να πει σε Πούτιν και Τραμπ να... τελειώνουν –Αλλά δεν τα κατάφερε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ Ντόναλντ Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ