Αλσι Σινανάι: Ο Ελληνας σεφ της νέας γενιάς, που τεμαχίζει το κρέας με πριόνι [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλσι Σινανάι: Ο Ελληνας σεφ της νέας γενιάς, που τεμαχίζει το κρέας με πριόνι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησε να συνδυάζει ακατέργαστα προϊόντα το 2006 και έκτοτε η μαγειρική έγινε το πάθος του. Ενα πάθος στο οποίο αφοσιώθηκε και καλλιέργησε για να το απογειώσει το 2017.

Παιδί της Αθήνας, ο Αλσι μεγάλωσε στο Νέο Κόσμο. Μόλις ανακάλυψε το ταλέντο του στη μαγειρική, πήγε στη σχολή CHEF D’ OEUVRE, μια εξειδικευμένη σχολή Γαστρονομίας στην Ελλάδα. Και όπως θα το περίμενε κάποιος για έναν σεφ της νέας γενιάς, η πρώτη του δουλειά ήταν σε εστιατόριο με Burger.

Στο μυαλό μου έρχονται τα βίντεο του Αλσι από το «Wolves of Kitchen», στα οποία χρησιμοποιεί πριόνια και κάθε είδους μαχαίρια για να τεμαχίσει το κρέας και τον ρωτάω τι πρέπει να δοκιμάσει κάποιος που θα πάει στο εστιατόριο..«Σίγουρα την ψητή μελιτζάνα με το μυκονιάτικο τυρί και το beef tartar από μοσχάρι black angus με φρέσκια ρίγανη και κονφί λεμόνι» μου λέει και διεγείρει τους σιελογόνους αδένες μου.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε τον Αλσι Σινανάι να τεμαχίζει το κρέας με πριόνι στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ