Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συγκλονίζει από το πρωί η υπόθεση δολοφονίας ενός 22χρονου τουρίστα στον Λαγανά της Ζακύνθου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία παρέα Σέρβων και μία παρέα Αμερικανών τουριστών ήρθαν στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καβγά ο 22χρονος βγήκε από το μπαρ, ωστόσο ο 32χρονος υπεύθυνος ασφαλείας του καταστήματος μαζί με άλλους Σέρβους και τον Ελληνα μπάρμαν τον καταδίωξαν. Τον πρόλαβαν 20 μέτρα μακριά και αφού τον έριξαν στο έδαφος, άρχισαν να τον χτυπούν με κλοτσιές και γροθιές στο σώμα και στο κεφάλι.

Ο άτυχος νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, του Σέρβου υπεύθυνου ασφαλείας του καταστήματος, του 34χρονου μπάρμαν, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή ενός ακόμα μπάρμαν 23 ετών. Από τις τρεις προσαγωγές, οι δύο πρώτες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι φερόμενοι ως δράστες

Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο Σέρβος με βρετανικό διαβατήριο

Αυτοί είναι ο πορτιέρης και ο μπάρμαν που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 22χρονου τουρίστα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

O Έλληνας μπάρμαν

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λαγανάς έγκλημα Ζάκυνθος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ