Ολόιδιος ο Ράιαν Γκόσλινγκ -Είναι fashion blogger και ζει στη Γερμανία [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολόιδιος ο Ράιαν Γκόσλινγκ -Είναι fashion blogger και ζει στη Γερμανία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι ένας από τους ηθοποιούς που κάνει γυναικείες καρδιές να ραγίζουν και μάτια να κολλάνε πάνω σε κινηματογραφικές οθόνες. Ακόμα καλύτερο, όμως, από έναν Ryan Gosling πάνω στον πλανήτη, είναι δύο Ryan Gosling πάνω στον πλανήτη. Κι ευτυχώς ο δεύτερος βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά μας.

Το όνομά του είναι Johannes Laschet και, όπως γράφει στο bio στο Instagram του, είναι φοιτητής νομικής, μπλόγκερ (Dapper Style είναι το όνομα του μπλογκ του) και θερμός υποστηρικτής του classy αντρικού στιλ. Αυτό που δεν γράφει, αλλά φαίνεται (εχμμ, βγάζει μάτι εννοούσαμε) είναι ότι είναι ίδιος ο Ryan Gosling.

Ο Johannes ζει στο Άαχεν της Γερμανίας και ο πατέρας του είναι ο επιφανής γερμανός πολιτικός Armin Laschet. Μπορεί ο ίδιος να μην έχει σχέση με την πολιτική, αλλά χτίζει το όνομα και τη φήμη του στη σφαίρα του blogging και του Instagram όπου τον ακολουθούν περισσότεροι από 32.000 άνθρωποι.

Δες τον σωσία του Ryan Gosling στο BOVARY.GR .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ryan Gosling σωσίας Johannes Laschet instagram
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ