Το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι των Coldplay -Mε έσοδα για υποστήριξη μεταναστών [βίντεο] - iefimerida.gr

Το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι των Coldplay -Mε έσοδα για υποστήριξη μεταναστών [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

To βρετανικό ροκ-ποπ συγκρότημα Coldplay έβγαλε ένα νέο σινγκλ του οποίου τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη.

Ο δίσκος Aliens που παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης, μαζί με το βιντεοκλίπ του, είναι το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ Kaleidoscope που θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.

Το συγκρότημα δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του Aliens θα δοθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών) που παρεμβαίνει για να διασώζει μετανάστες που κινδυνεύουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του δύσκολου διάπλου της Μεσογείου με σαπιοκάραβα.

Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Μπράιαν 'Ινο, τον Βρετανό μουσικό, παραγωγό και θεωρητικό της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον Ντέιβιντ Μπόουι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Coldplay Kaleidoscope
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ