«Εκλεισε» η 4άδα του Ολυμπιακού στην επίθεση -Οπως ήθελε ο Χάσι - iefimerida.gr

«Εκλεισε» η 4άδα του Ολυμπιακού στην επίθεση -Οπως ήθελε ο Χάσι

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με προσεκτικές κινήσεις συνεχίζονται οι κινήσεις του Ολυμπιακού στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, όπου ο Μπέσνικ Χάσι περιμένει ακόμη έναν στόπερ προκειμένου να ολοκληρώσει το παζλ ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Ο 45χρονος τεχνικός μπορεί να είδε με το κόψιμο στα ιατρικά του Ντιομερσί Μποκανί να χάνει λίγος χρόνος, ωστόσο οι τελευταίες μέρες έτρεξαν ιδανικά για τον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του Εμάνουελ Εμενίκε και κυρίως ο ερχομός του Μεχντί Καρσελά, ενός ποδοσφαιριστή, ο οποίος προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στην Ισπανία με τη φανέλα της Γρανάδα, προσδίδει ταχύτητα και ποιότητα στου ερυθρόλευκους.

Η «βασική» τετράδα του Χάσι δείχνει να έχει κλειδώσει και μάλιστα όπως έχει δείξει μέχρι στιγμής στην προετοιμασία έχει και έναν κακλό μπαλαντέρ.

Με Φορτούνη πίσω από τον Εμενίκε και τους Σεμπά, Καρσελά στα δύο άκρα, το 4-2-3-1 του Χάσι παίρνει τη μορφή που επιθυμεί ο Κοσοβάρος τεχνικός.

Ιδιαίτερη μάλιστα είναι η παρουσία του Μάρκο Μάριν, ο οποίος έχει μπει αρκετά δυνατά στην προετοιμασία και δεν αποκλείεται να υπάρξουν στιγμές που θα κερδίσει τη μία θέση στα άκρα της επίθεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ