Κοτζιάς για Κυπριακό: Σώσαμε τη διαπραγμάτευση τρεις φορές - iefimerida.gr

Κοτζιάς για Κυπριακό: Σώσαμε τη διαπραγμάτευση τρεις φορές

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δυσκολία των διαβουλεύσεων για το Κυπριακό αναφέρθηκε ο Νίκος Κοτζιάς, λέγιπντας χαρακτηριστικά: «σώσαμε τη διαπραγμάτευση τρεις φορές».

«Εχουμε κάνει ό,τι μπορούσαμε σε αυτήν την διαπραγμάτευση», «την σώσαμε τρεις φορές από το να καταρρεύσει. Αλλά αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να στηρίζεται στα δίκαια των ανθρώπων, των κρατών, των λαών και στο Διεθνές Δίκαιο» τόνισε ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς εξερχόμενος από τον χώρο της διαπραγμάτευσης.

«Είμαστε σε μια δύσκολη διαπραγμάτευση» εξήγησε ο κ. Κοτζιάς υπογραμμίζοντας ότι «η ελληνική πλευρά έχει υπερασπιστεί το Δίκαιο, το Διεθνές Δίκαιο, έχει υπερασπιστεί το δικαίωμα της Κύπρου να είναι ένα κυρίαρχο και ανεξάρτητο κράτος».

Παράλληλα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών αποσαφήνισε: «Είμαστε ακόμα στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης που θα συνεχιστεί και τώρα το βράδυ, στη συνάντηση των επικεφαλής των αντιπροσωπειών και με δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νίκος Κοτζιάς κυπριακό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ