Ολυμπιακός: Ηρθε στην Αθήνα ο Καρσελά, υπογράφει την Παρασκευή - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Ηρθε στην Αθήνα ο Καρσελά, υπογράφει την Παρασκευή

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Εμενίκε, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ανακοινώσει και την απόκτηση του Καρσελά.

Μάλιστα, αφίχθη στην Ελλάδα λίγα λεπτά μετά τις 20.30 ο Μεχντί Καρσελά. Ο Μαροκινός εξτρέμ έφτασε στην Αθήνα με πτήση μέσω Γερμανίας και το πρωί της Παρασκευής θα μπει στην τελική ευθεία η μεταγραφή του από την Γρανάδα στον Ολυμπιακό.

Ο 28χρονος θα ξεκινήσει από το βράδυ της Πέμπτης την φάση των καθιερωμένων ιατρικών εξετάσεων και στη συνέχεια, την Παρασκευή, θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας τριών ετών. Οι Πειραιώτες θα βγάλουν από τα ταμεία τους σχεδόν 2.5 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων το 25% θα πάει στην Μπενφίκα, η οποία διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Εκτός όμως από τον 28χρονο άσο, ο Ολυμπιακός πολύ σύντομα θα προχωρήσει και στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού.

Πρώτο φαβορί είναι ο Μίλος Κοσάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γιάγκος Βούκοβιτς για τον οποίο όμως η Κόνιασπορ ζητά το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός καρσελα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ