Μενούνος: Πώς αποκάλυψα στους γονείς μου ότι έχω όγκο [εικόνα] - iefimerida.gr

Μενούνος: Πώς αποκάλυψα στους γονείς μου ότι έχω όγκο [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν από λίγες ημέρες η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μιλώντας στο περιοδικό People.

Τώρα η παρουσιάστρια περιγράφει τη στιγμή που ανακοίνωσε στους γονείς της ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο, τονίζοντας ότι τους ενημέρωσε μόλις τρεις ημέρες πριν από την επέμβαση.

Όπως εξήγησε η Μαρία Μενούνος, αυτή ήταν και η πιο δύσκολη απόφαση που έπρεπε να πάρει, γιατί εκείνη την περίοδο ο όγκος της μητέρας της μεγάλωνε.

Μενούνος: Πώς αποκάλυψα στους γονείς μου ότι έχω όγκο [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία: Instagram

Περιγράφοντας τη στιγμή που μαζί με τον αρραβωνιαστικό της μίλησαν στους γονείς της, λέει στη συνέντευξή της: «Πήγαμε στο δωμάτιό τους και τους είπα “έχουμε κάτι να σας πούμε”. Κάθε φορά που το λέω αυτό, ο κόσμος λέει “είσαι έγκυος” και ήταν κάπως “όχι, δεν είναι κάτι καλό”».

Συνεχίζοντας δήλωσε: «Είπα "θέλω να καταλάβεις ότι εσύ έχεις καρκίνο στον εγκέφαλο, δεν είναι όμως όλοι οι όγκοι καρκινικοί. Βρήκαμε έναν όγκο μέσα μου. Θα κάνουμε επέμβαση την Πέμπτη"».

Η είδηση φυσικά σόκαρε τους γονείς της, ωστόσο η παρουσιάστρια διατήρησε μια θετική στάση, την οποία, όπως λέει, παίρνει από τη μητέρα της. «Ήταν πάντα θετική», είπε μιλώντας για τη μητέρα της και τονίζοντας ότι ο στόχος της είναι απλά να παραμείνει όσο χαρούμενη και ήρεμη γίνεται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μαρία Μενούνος όγκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ