Γεωργιάννα Νταλάρα: Στο Ηρώδειο με τον σύζυγο και τα παιδιά της [εικόνες] - iefimerida.gr

Γεωργιάννα Νταλάρα: Στο Ηρώδειο με τον σύζυγο και τα παιδιά της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση με το σύζυγό της, Μίλτο Σωτηριάδη και τα παιδιά της έκανε η Γεωργιάννα Νταλάρα το βράδυ της Παρασκευής 30 Ιουνίου.

Η Γεωργιάννα Νταλάρα έδωσε το «παρών» στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία που έδωσε η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας για τα 20 χρόνια δημιουργίας και μελέτης πάνω στα ηχοχρώματα της Μεσογειακής μουσικής.

Η συναυλία ήταν ένα μουσικό αφιέρωμα στην ξενιτειά και τη προσφυγιά. Η Εστουδιαντίνα συναντήθηκε με το Γιώργο Νταλάρα και άλλους, αξιόλογους καλλιτέχνες (τον Θοδωρή Κοτονιά, το Λεωνίδα Μπαλάφα, την Ασπασία Στρατηγού, τους Encardia και τη Μαρίνα Σάττι).

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο χώρο της δουλειάς και σε σύντομο χρονικό διάστημα αποφάσισε να συγκατοικήσει. Αμέσως μετά το γάμο τους που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, Γεωργιάννα Νταλάρα και Μίλτος Σωτηριάδης μετακόμισαν στην αγγλική πρωτεύουσα, όπου συνέχισαν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές πάνω στην Υποκριτική και τη Σκηνοθεσία στη RADA (Royal Academy of Dramatic Arts), τη Βασιλική Ακαδημία θεάτρου.

Η δημόσια εμφάνιση της Γεωργιάννας Νταλάρα με το σύζυγο και τα παιδιά της στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ