Γιατί η κίνηση «μπρος -πίσω» με την ηλεκτρική σκούπα είναι λάθος -Πώς θα το κάνεις σωστά - iefimerida.gr

Γιατί η κίνηση «μπρος -πίσω» με την ηλεκτρική σκούπα είναι λάθος -Πώς θα το κάνεις σωστά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γενική καθαριότητα του σπιτιού είναι ίσως ο μεγαλύτερος μπελάς κάθε νοικοκυράς. Απαιτεί χρόνο, υπομονή και ιδρώτα και σίγουρα δεν σε αφήνει με πολλές αντοχές για το υπόλοιπο της ημέρας.

Και μπορεί το ξεσκόνισμα, το σφουγγάρισμα, τον καθαρισμό των τζαμιών, το πλυντήριο και το σιδέρωμα να είναι όλα τους μέσα στο πρόγραμμα, αλλά κανένα σπίτι δεν θα ήταν υπέρλαμπρο, αν δεν υπήρχε ο μεγαλύτερος σύμμαχος της νοικοκυράς, η ηλεκτρική σκούπα!

Παρότι όμως το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα φαντάζει παιχνιδάκι, υπάρχει ένα λάθος που οι περισσότεροι κάνουν αδιαλείπτως, πιστεύοντας ότι αυτή η κίνηση την κάνει πιο αποτελεσματική.

Αν παρατηρήσεις τον εαυτό σου, η κίνηση που κάνεις όταν χρησιμοποιείς την ηλεκτρική σου σκούπα είναι σύντομη, «κοφτή» και μπρος -πίσω. Ωστόσο, οι επαγγελματίες της καθαριότητας σκουπίζουν πάντοτε με ένα και μοναδικό τρόπο.

Η σωστή κίνηση για να σκουπίζεις αποτελεσματικά στο BOVARY.GR

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ