Ξηρά μάτια από το air condition και τον ανεμιστήρα -Οι λύσεις που θα διώξουν την ενόχληση - iefimerida.gr

Ξηρά μάτια από το air condition και τον ανεμιστήρα -Οι λύσεις που θα διώξουν την ενόχληση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν οδηγείτε μηχανή ή εργάζεστε πολλές ώρες μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, τότε έχετε σίγουρα αισθανθεί τα μάτια σας να είναι στεγνά και να σας «κόβουν» λες και έχουν μπει μέσα τους κομμάτια από γυαλιά.

Το κλιματιστικό ή ο ανεμιστήρας που ξηραίνουν τον αέρα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η υγρασία στα μάτια, αλλά και η ατμόσφαιρα του περιβάλλοντος είναι τρεις από τις βασικότερες αιτίες που δημιουργούν αυτή την ενόχληση και δυσκολεύουν την όρασή σας. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν ο τρόπος ζωής, οι διατροφικές συνήθειες, ο κακός φωτισμός, η ηλικία, οι ορμονικές αλλαγές, αλλά και η βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία.

Οι παραπάνω παράγοντες κουράζουν κι ερεθίζουν τα μάτια, τα οποία παύουν να παράγουν αρκετά δάκρυα, ενώ ένα πιθανό κενό στην προστατευτική μεμβράνη αυτών μπορεί να κάνει την υγρασία να χαθεί.

Τι μπορείτε να κάνετε για να το αντιμετωπίσετε με φυσικό τρόπο και να αποκτήσετε ξανά καθαρή όραση, δίχως ενοχλήσεις;

Oι λύσεις που θα διώξουν την ενόχληση στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ YΓΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ Υγεία Air Condition ANΕΜΙΣΤΗΡΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ