Αυτή η νύφη κατάφερε να ξαναβρεί το νυφικό της προ-προγιαγιάς της χάρη στο Facebook [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτή η νύφη κατάφερε να ξαναβρεί το νυφικό της προ-προγιαγιάς της χάρη στο Facebook [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα κάνατε αν βρίσκατε το πανέμορφο νυφικό που είχε ράψει και φορέσει η προ-προγιαγιά σας γύρω στο 1870, το φορούσατε και μετά το χάνατε;

Όταν η Tess Newall ανακοίνωσε στη γιαγιά της ότι θα παντρευόταν, εκείνη της αποκάλυψε ότι είχε φυλάξει το νυφικό που είχε φορέσει η δική της μητέρα στο γάμο της.

Με αυτό τον τρόπο, της έδινε την ευκαιρία να φορέσει ένα νυφικό που είχε ραφτεί και φορεθεί πρώτη φορά το 1870.Όπως θα δείτε, πρόκειται για ένα κομμάτι που μέσα από την παραδοσιακή του σύνθεση από χειροποίητη δαντέλα και απλικέ λουλούδια από μεταξωτές κορδέλες αναδύεται η διαχρονικότητα του.

«Το συγκεκριμένο φόρεμα έκανε τη μέρα του γάμου μου με το σύζυγο μου ακόμα πιο ξεχωριστή. Ένιωθα απίστευτα ενθουσιασμένη και ευγνώμων που μπορούσα να φοράω ένα οικογενειακό κειμήλιο», δήλωσε στη βρετανική Daily Mail.

Μέχρι που το έχασε.

Η "περιπέτεια" του νυφικού της Τess Newall στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νύφη γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ