Κοντονής: Παρελκυστικό το αίτημα της ΝΔ για το Noor 1 - iefimerida.gr

Κοντονής: Παρελκυστικό το αίτημα της ΝΔ για το Noor 1

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Παρελκυστικό» χαρακτήρισε το αίτημα της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Noor1 o Σταύρος Κοντονής, υποστηρίζοντας δε, πως η τακτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στοχεύει να αποκρύψει τις επιτυχίες της κυβέρνησης.

«Καταλαβαίνουν όλοι την υποκρισία όταν έρχεστε εδώ παρελκυστικά να πείτε κάτι και να κρύψετε τα ζητούμενα. Τα ζητούμενα είναι ότι η κυβέρνηση τα κατάφερε. Έκλεισε η αξιολόγηση και σήμερα μπαίνουμε στο δρόμο της αρετής.

Δηλαδή, της διαλεύκανσης όλων των υποθέσεων που μάτωσαν την κοινωνία. Παρελκυστικές τακτικές είναι βέβαιο ότι θα αποτύχουν» υποστήριξε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Παράλληλά, επιτέθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης συναντούσε τον κ. Χριστοφοράκο που καταδικάστηκε για μίζες και του έλεγε ο δεύτερος ότι θέλω να εισφέρω στοιχεία αποκάλυψης της υπόθεσης, ο κ. Μητσοτάκης τι θα έλεγε; Να μην φέρει στοιχεία;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κοντονής εξεταστική Noor1
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ