Το ολοκαίνουργιο Volvo XC60 ξεκινά από 53.490 ευρώ - iefimerida.gr

Το ολοκαίνουργιο Volvo XC60 ξεκινά από 53.490 ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το νέο Volvo XC60, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και σημαντικά νέα μοντέλα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα.

Η επίσημη αντιπροσωπεία της σουηδικής μάρκας στη χώρα μας, η Volvo Car Hellas ανακοίνωσε τις προτεινόμενες τιμές λιανικής για το νέο της πολυτελές SUV, το οποίο στο λανσάρισμά του διατίθεται αποκλειστικά σε τετρακίνητες (AWD) εκδόσεις.

Το ολοκαίνουργιο Volvo XC60 ξεκινά από 53.490 ευρώ | iefimerida.gr 0

Έτσι λοιπόν οι τιμές του νέου XC60 ξεκινούν από τις 53.490 ευρώ, τόσο για την πετρελαιοκίνητη D4 έκδοση των 190 ίππων όσο και τη βενζινοκίνητη T5 των 254 ίππων. Η diesel D5 των επίσης 254 ίππων ξεκινά από 56.030 ευρώ, ενώ η T6 (βενζίνης) των 320 τιμάται από 55.975 ευρώ. Η top plug-in υβριδική Τ8 των 407 ίππων κοστίζει από 62.780 ευρώ.

Το ολοκαίνουργιο Volvo XC60 ξεκινά από 53.490 ευρώ | iefimerida.gr 1

Σε ότι αφορά τις εκδόσεις εξοπλισμού, η Volvo ακολουθεί την ίδια, πολύ επιτυχημένη στρατηγική που παρουσίασε και στη Σειρά 90. Σύμφωνα με αυτήν λοιπόν, το XC60 διατίθεται στην ήδη πολύ πλούσια εξοπλισμένη έκδοση Momentum, που πρακτικά υπερκαλύπτει όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες. Όποιος όμως επιθυμεί να έχει το αυτοκίνητό του μία πιο σπορ αίσθηση και στυλ, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, ιδανική επιλογή αποτελεί η έκδοση R-Design. Αν πάλι προτεραιότητα είναι η απόλαυση μιας ακόμα πληρέστερης αίσθησης πολυτέλειας, τότε η ιδανική έκδοση είναι η Inscription. Φυσικά, υπάρχει διαθέσιμος και επιπλέον προαιρετικός εξοπλισμός, για να αποκτήσει το XC60 μια ακόμα πιο έντονη προσωπική σφραγίδα του κατόχου του.

Το ολοκαίνουργιο Volvo XC60 ξεκινά από 53.490 ευρώ | iefimerida.gr 2

Στο βασικό εξοπλισμό του νέου SUV περιλαμβάνονται και οι δύο από τις τρεις νέες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας που παρουσιάζει η Volvo στο νέο XC60 -το πρωτοποριακό σύστημα αποφυγής συγκρούσεων City Safety και το Oncoming Lane Mitigation (Σύστημα Αποφυγής Οδήγησης στο Αντίθετο Ρεύμα), ενώ το σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων (BLIS) είναι προαιρετικό- καθιστώντας το ίσως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο που κατασκευάστηκε ποτέ! Κοινό τους χαρακτηριστικό, η ενεργή υποβοήθηση στο σύστημα διεύθυνσης.

Το ολοκαίνουργιο Volvo XC60 ξεκινά από 53.490 ευρώ | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Volvo XC60 τιμές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ