Survivor: Τα κομμένα πλάνα 5 μηνών και οι αστείες στιγμές [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: Τα κομμένα πλάνα 5 μηνών και οι αστείες στιγμές [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις τηλεοπτικές παραγωγές, τα backstage πλάνα συνήθως βγάζουν περισσότερο γέλιο και έχουν περισσότερο «ζουμί» από το ίδιο το παιχνίδι. Μια τέτοια έκπληξη περίμενε και τους φανατικούς του Survivor στον ημιτελικό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν αναρωτήθηκε τυχαία κάποια στιγμή αν στους παίκτες λείπει η καρύδα. Έβγαλε μάλιστα ένα πιάτο και άρχισε να τρώει, την ώρα που οι παίκτες δεν ήθελαν ούτε να τη δουν. Αυτόματα έδωσε και την πάσα για ένα βίντεο το οποίο ήταν αφιερωμένο στη ζωή των παικτών για σχεδόν 5 μήνες, τρώγοντας κατά κύριο λόγο καρύδα.

Φυσικά δεν έλειψαν οι αστείες στιγμές του Survivor. Η παραγωγή συγκέντρωσε τα καλύτερα πλάνα, αυτά τα οποία δεν έπαιξαν ποτέ στον αέρα. Τα σαρδάμ των παικτών, τα πειράγματα και οι γκάφες πρωταγωνίστησαν, στο καλύτερο βίντεο που προβλήθηκε στον ημιτελικό.

Βέβαια δεν θα μπορούσε να μη γίνει αναφορά και στη Λάουρα με τα κοτσιδάκια που έφτιαχνε σε όλη την κοριτσοπαρέα. Και σε αυτό το βίντεο εμφανίστηκαν πλάνα που δεν είχαν δει οι τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor backstage πλάνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ