Τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πόσες διακοπές έχετε κουβαλήσει ρούχα και παπούτσια από τα οποία, τελικά, δεν φορέσατε ούτε τα μισά; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να (ξε)διαλέξετε αυτά που πραγματικά σας χρειάζονται.

Το να πακετάρεις μια βαλίτσα είναι από αυτές τις περιπτώσεις όπου η εγκράτεια, η φειδώ και η οικονομία χώρου, δηλαδή οι 3 πιο απαραίτητες αρετές για να την ετοιμάσετε, πάνε περίπατο. Αντιθέτως βάζετε μέσα όλη τη στοίβα με τα μπλουζάκια, καμιά δεκαριά φορέματα και 5 σορτς. Δηλαδή ρούχα που, ούτε στην τυπική σας καθημερινότητα δεν θα προλαβαίνατε να φορέσετε.

Ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει όταν έρχεται η ώρα των παπουτσιών και σκέφτεσε ποια ζευγάρια αξίζουν μια θέση. «Όλα», σκέφτεστε και μπορεί να βγάλετε και νέο σακ-βουαγιάζ για να τα ρίξετε όλα μέσα. Φυσικά, μερικές ημέρες αργότερα ούτε τα μισά από αυτά δεν έχουν δει το φως της ημέρας.

Το υπερβολικό πακετάρισμα από φόβο μήπως χρειαστούμε κάτι και δεν το έχουμε στις διακοπές μας είναι μια «πάθηση» από την οποία υπεφέρουμε σχεδόν όλοι.

Τα παπούτσια που δεν πρέπει να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ παπούτσια μόδα γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ