Ολυμπιακός: Κλείνει και τον Καρσελά - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Κλείνει και τον Καρσελά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός προχωρά δυναμικά στην μεταγραφική του ενίσχυση.

Ο Εμάνουελ Εμενίκε πέρασε με απόλυτη επιτυχία όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκε και έβαλε και την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Μετά τους Σισέ, Κούτρη, Ρισβάνη και Ταχτσίδη, ο Νιγηριανός φορ αποτελεί το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του καλοκαιριού για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τελειώνει θετικά για τον Ολυμπιακό όμως και του Μεχντί Καρσελά. Ενδεχομένως να είναι και θέμα ωρών, καθώς οι λεπτομέρειες που απέμεναν τις τελευταίες μέρες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής μοιάζει να διευθετήθηκαν. Οι Πορτογάλοι μάλιστα επιμένουν ότι το deal ανάμεσα σε Ολυμπιακό, Γρανάδα, παίκτη αλλά και... Μπενφίκα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Μαροκινός (με βελγικό διαβατήριο) διεθνής εξτρέμ προβάρει τα ερυθρόλευκα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καρσελα Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ