Perennials: Αυτή είναι η νέα γενιά των 40+ γυναικών που δεν έχει ηλικία - iefimerida.gr

Perennials: Αυτή είναι η νέα γενιά των 40+ γυναικών που δεν έχει ηλικία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πώς οι σημερινές γυναίκες άνω των 40 κατάφεραν να κάνουν κάτι που καμία γενιά δεν έχει πετύχει μέχρι σήμερα: να σταματήσουν το χρόνο.

Πρόσφατα, το περιοδικό People ανεδειξε τη 49χρονη Τζούλια Ρόμπερτς, ως την πιο όμορφη γυναίκα για το 2017 και μάλιστα εικοσιέξι χρόνια μετά την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στη συγκεκριμένη λίστα (στο τεύχος World’s Most Beautiful το 1991).

Παράλληλα, η 50χρονη Νικόλ Κίντμαν, με τον πρόσφατο πολύ δυνατό της ρόλο στη σειρά Big Little Lies, τρεις επερχόμενες ταινίες στις οποίες πρωταγωνιστεί και τέσσερις ταινίες που βρίσκονται σε διαδικασία γυρισμάτων, θα μπορούσε να πει κανείς ότι βιώνει μια από τις πιο λαμπρές περιόδους της καριέρας της.

Eρευνα που πραγματοποιήθηκε για τη βρετανική εφημερίδα Telegraph κατέληξε στο ότι το 96% των 40+γυναικών δεν νιώθουν καθόλου «μεσήλικες». Η έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 500 γυναίκες, βρήκε ότι 80% από αυτές αισθάνονται πως η κοινή -και, κατά τη γνώμη μας, κάπως παρωχημένη- αντίληψη για το πως είναι μια γυναίκα στα σαράντα δεν τις αντιπροσωπεύει καθόλου. Τα 2/3 μάλιστα θεωρούν ότι βιώνουν μια από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής τους με το 59% να νιώθουν πιο δυναμικές και δραστήριες απο ποτέ.

Διαβάστε για τη νέα γενιά γυναικών στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ