Πρωτότυπο: Αυτή είναι η σικ μπομπονιέρα-κερί από τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη [βίντεο] - iefimerida.gr

Πρωτότυπο: Αυτή είναι η σικ μπομπονιέρα-κερί από τον γάμο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Όλα στην εντέλεια ήταν στον γάμο της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά, με τις μπομπονιέρες που διάλεξε το ζεύγος να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Η μπομπονιέρα δεν ήταν με τούλι όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά ένα λευκό κουτί, το οποίο μέσα είχε ένα κερί γνωστής εταιρείας και τα κουφέτα. Μάλιστα, έξω από το κουτί ήταν τα αρχικά του ζευγαριού με χρυσά γράμματα, ενώ, όπως ήταν φυσικό, το κουτί μύριζε υπέροχα λόγω του κεριού.

Μάλιστα, ο κάθε καλεσμένος είχε τη δική του χρυσή κάρτα που έγραφε το όνομά του, η οποία λειτουργούσε ως κάρτα εισόδου στον χώρο. Εκτός αυτού, όπως είπε ο Θέμης Γεωργαντάς στο «Πρωινό», ο καθένας πέρασε κανονικά και από έλεγχο.

A post shared by @loverouvofamily on Jul 4, 2017 at 1:15am PDT

Όσον αφορά το μενού, σύμφωνα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το Happy Day, αυτό αποτελείτο από τρία ξεχωριστά πιάτα. Οι καλεσμένοι απόλαυσαν από βασιλικό καβούρι και φιλέτο Black Angus, έως γλυκά με σοκολάτα ή κόκκινα φρούτα.

Πρώτο πιάτο
Βασιλικό καβούρι σε πράσινη σαλάτα με μάνγκο και σος λεμονιού

Κυρίως πιάτο
Φιλέτο Black Angus, λαχανικά και ψητές πατάτες baby, Calvados sauce

Επιδόρπιο
Πάβλοβα με αφράτη κρέμα βανίλιας και κόκκινα φρούτα
Μους bitter σοκολάτας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ