ΡΑΦΙ-ΡΑΦΙ

Πώς οργανώνει το ψυγείο του ο Ακης Πετρετζίκης [βίντεο]

Πώς οργανώνει το ψυγείο του ο Ακης Πετρετζίκης [βίντεο]

O Aκης Πετρετζίκης μάς καθοδηγεί βήμα-βήμα να οργανώσουμε το ψυγείο μας.

«Πρέπει το ψυγείο μας να είναι πάντα να είναι καθαρό. Η ιδανική θερμοκρασία είναι 0-5 °C. 

Βάζουμε κρέατα και ψάρια στο ψηλότερο και ψυχρότερο ράφι του ψυγείου μας. Πρέπει να είναι πάντα σε μπολ για να αποφεύγεται η μεταφορά των υγρών και η απώλεια υγρασίας και γεύσης. 
Από κάτω, στο δεύτερο ράφι βάζουμε τα αλλαντικά, τα γαλακτοκομικά (βούτυρο, γάλα, κρ. γάλακτος), τα λουκάνικα και τα αυγά.  Τα αυγά μπαίνουν στο ψυγείο για μεγαλύτερη συντήρηση. Διατηρούνται και εκτός ψυγείου. Όλα τα κίτρινα τυριά, που έχουμε ανοίξει τη συσκευασία τους, τα τυλίγουμε με μεμβράνη.
Στο τρίτο ράφι βάζουμε το μαγειρεμένο φαγητό σε τάπερ και οποιαδήποτε συσκευασία φαγητού που έχουμε ανοίξει (πχ. πίτες, κονσέρβες).  Όλες τις ανοιχτές κονσέρβες τις βάζουμε σε μπολ. Ποτέ ανοιχτές γιατί οξειδώνονται! 
Στο χαμηλότερο ράφι βάζουμε τα φρούτα.
Στο συρτάρι βάζουμε....

Δείτε πώς οργανώνει το ψυγείο ο Ακης Πετρετζίκης στο BOVARY.gr και κάντε το ίδιο

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.