Αυτό είναι το μυστικό συστατικό στο πρωινό της Κέιτ Μίντλετον για τέλειο σώμα (υπάρχει σε αφθονία στην Ελλάδα) - iefimerida.gr

Αυτό είναι το μυστικό συστατικό στο πρωινό της Κέιτ Μίντλετον για τέλειο σώμα (υπάρχει σε αφθονία στην Ελλάδα)

keit-mintleton
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μητέρα, σύζυγος και δημόσιο πρόσωπο.

Η Κέιτ Μίντλετον είναι ο ορισμός της αληθινής πριγκίπισσας, αλλά και της γυναίκας που αγαπάει και σέβεται τον εαυτό της.

Γνωρίζουμε ότι φροντίζει καθημερινά την επιδερμίδα της για να της χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα και δεν αποχωρίζεται ποτέ την ενυδατική της κρέμα.

Παρά το γεγονός ότι έχει πολλές υποχρεώσεις, αφιερώνει χρόνο στη σωματική άσκηση, την οποία θεωρεί «κλειδί» για την καλλίγραμμη και αψεγάδιαστη σιλουέτα της.

Ακόμη, η δούκισσα του Κέμπριτζ έχει υιοθετήσει ένα πολύ υγιεινό πρόγραμμα διατροφής, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση του σωματικού της βάρους και την απώλεια του περιττού λίπους, χωρίς μεγάλες στερήσεις, ενώ παράλληλα οι τροφές που καταναλώνει της παρέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού της.

Στο πλαίσιο αυτό, η 35χρονη Κέιτ ξεκινάει την ημέρα της δυναμικά, με ένα πλούσιο και καλό πρωινό, που τη γεμίζει ενέργεια.

Κι αν ο νους σας πάει αμέσως στα αυγά, το μπέικον και τις ψημένες φέτες του τοστ, κάνετε λάθος.

Δείτε ποιο είναι το μυστικό συστατικό που περιλαμβάνεται στο πρωινό της Κέιτ Μίντλετον στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κέιτ Μίντλετον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ