Γιώργος Χρυσοστόμου: «Για μια οκταετία είχα πάρει την κάτω βόλτα» - iefimerida.gr

Γιώργος Χρυσοστόμου: «Για μια οκταετία είχα πάρει την κάτω βόλτα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εκ βαθέων: Ερωτες, καταχρήσεις, σχέσεις, ξενύχτια και θέατρο. Από φυσικό ταλέντο στην υποκριτική ως επηρμένος εραστής, ο 37χρονος ηθοποιός έγινε κλόουν, έφαγε τα χαστούκια του αλλά έμαθε να αγαπάει και να φροντίζει τον εαυτό του...

«Θυμάμαι τον παππού μου και τη γιαγιά μου να μαλώνουν στα αφρικανικά. Είχαν ζήσει στην Αφρική, όπου γεννήθηκε ο πατέρας μου. Μετά από χρόνια πήρα μια μηχανή προβολής και είδα κάτι μπομπίνες, όπου ο πατέρας μου ήταν ανάμεσα σε μαύρες νταντάδες, μαζί με μαϊμούδες. Θυμάμαι λοιπόν αυτόν τον παππού, στη Ρόδο που γεννήθηκα, να μας πηγαίνει με την αδελφή μου για μπάνιο με ένα Πεζώ με δερμάτινα καθίσματα που έκαιγαν από τον ήλιο... Θυμάμαι να γεννιούνται το ένα αδέλφι μου μετά το άλλο και να βάζουμε στοιχήματα με την αδελφή μου για το φύλο του μωρού. Είμαστε συνολικά επτά. Στο τέλος κέρδισα εγώ, γιατί από τρία-τρία φτάσαμε στο τέσσερα (αγόρια) τρία (κορίτσια).

Οι απ΄έξω πάντα λέγανε ότι τα παιδιά είναι ευλογία, αλλά μετά πήγαιναν σπίτια τους και κοιμόντουσαν ήσυχοι. Ηταν δύσκολο. Εγώ που ήμουν ο πρώτος, μαζί με την αδελφή μου, μπήκαμε στην εφηβεία με πολύ κόσμο γύρω μας. Υπήρχαν εντάσεις, ενοχές, δυσκολίες. Δεν ήταν εύκολο να κοιμάσαι με άλλους τρεις δίπλα σου».

Διαβάστε την εξομολογητική συνέντευξη του Γιώργου Χρυσοστόμου στο BOVARY.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ