Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων στους δήμους -Δείτε σε ποιους - iefimerida.gr

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων στους δήμους -Δείτε σε ποιους

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξεκίνησαν ήδη οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων σε αρκετούς δήμους της χώρας.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση του Ριζοσπάστη, μέχρι τώρα απολύσεις έχουν κάνει οι δήμοι Ρόδου, Αθήνας, Συκεών - Νεάπολης, Μάνδρας - Ειδυλλίας, Αγίας Παρασκευής, Αλεξάνδρειας, Καρπάθου, Ραφήνας και άλλοι. Όσον αφορά στη βόρεια Ελλάδα, την αρχή έκανε ο δήμος Νάπολης-Συκεών ανακοινώνοντας στις 30 Ιουνίου την απόλυση 35 συμβασιούχων που εργάζονταν τον τομέα της καθαριότητας.

Ωστόσο σε τηλεφωνική επικοινωνία του iefimerida με τον δήμαρχο Αγίας Παρασκευής, ο κ.Γιάννης Σταθόπουλος διέψευσε πως έχουν γίνει απολύσεις στο δήμο του.

Οι πρώτες απολύσεις συμβασιούχων έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις με το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής να πραγματοποιεί συγκέντρωση χθες μαζί με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας στο δημαρχείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις 35 απολύσεις συμβασιούχων.

Οι διαμαρτυρόμενοι ζήτησαν να συναντηθούν με την δήμαρχο της περιοχής η οποία ωστόσο απουσίαζε και έτσι σήμερα το πρωί θα προχωρήσουν σε νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Συμβασιούχοι απολύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ