Survivor: «Συμφιλίωση» στην Κούβα για Ντάνο και Μάριο - Μοναδικό ταξίδι [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor: «Συμφιλίωση» στην Κούβα για Ντάνο και Μάριο - Μοναδικό ταξίδι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπήρξαν οι δύο πιο δυνατοί παίκτες του Survivor και το παιχνίδι απέδωσε δικαιοσύνη στο φινάλε. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν οι δύο παίκτες που πήραν τις ατομικές ασυλίες και το απευθείας εισιτήριο για τον ημιτελικό κερδίζοντας παράλληλα ένα ταξίδι στην Κούβα.

Αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού δεν είχαν πολλές επαφές, φαινόταν μέσα από τα λεγόμενά τους πως παραδέχονται ο ένας τον άλλο αγωνιστικά.

Οι φορές που ήρθαν σε κόντρα δεν ήταν λίγες. Το ιδιαίτερο στιλ του Μάριου και ο παρορμητικός χαρακτήρας του Ντάνου, έβγαζαν έναν εκρηκτικό συνδυασμό.

Όμως οι δύο παίκτες απαλλαγμένοι πλέον από το άγχος αφού πέρασαν στον ημιτελικό, εμφανίστηκαν χαλαροί και αγκαλιασμένοι στο ταξίδι για την Κούβα.

Ενα διήμερο στην Αβάνα, περιήγηση στην πόλη, απολαυστικά πιάτα, τοπικά ποτά και λίγο φλερτ με τουρίστριες από την Καλιφόρνια περιελάμβανε το μενού.

Το γεγονός ότι ο ένας μάλιστα πείραζε τον άλλο και η μία πλάκα διαδέχονταν την άλλη, λίγες ώρες πριν διεκδικήσουν τις 100.000 ευρώ μαζί με τον Βασάλο, ώθησε και τους χρήστες του twitter να παραδεχθούν πως αυτοί οι δύο ήταν οι καλύτεροι παίκτες του παιχνιδιού και πως τελικά δεν έχουν και τίποτα να χωρίσουν παρά τις όποιες κόντρες κατά τη διάρκεια του Survivor.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor Μάριος ντανος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ