Wimbledon: Πώς το σουτιέν της Βένους Γουίλιαμς μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες [εικόνα] - iefimerida.gr

Wimbledon: Πώς το σουτιέν της Βένους Γουίλιαμς μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες [εικόνα]

Φωτογραφία: AP/ Tim Ireland
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Βένους Γουίλιαμς μπορεί να τα... ακούσει από τους ανθρώπους του Wimbledon, εξαιτίας μίας λεπτομέρειας στην εμφάνισή της στον πρώτο γύρο του τουρνουά.

Είναι γνωστός ο αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας στο Wimbledon, όπου οι τενίστες είναι υποχρεωμένοι να φορούν λευκά από την κορυφή ως τα νύχια. Ομως, η Αμερικανίδα επέλεξε να αγωνιστεί τη Δευτέρα φορώντας ροζ σουτιέν, κόντρα στην Ελισέ Μέρτενς, την οποία κέρδισε με 7-6, 6-4.

Ο οδηγός προς τους μετέχοντες ξεκαθαρίζει ότι είναι αποδεκτό μόνο το λευκό ως χρώμα για την εμφάνισή τους, κάτι που ισχύει και για τα αξεσουάρ, όπως καπέλα, περικάρπια, μαντίλια και παπούτσια, σημειώνει το Eurosport. Επίσης, επισημαίνει ότι και τα εσώρουχα τα οποία μπορεί να γίνουν ορατά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, πρέπει να είναι λευκά.

Wimbledon: Πώς το σουτιέν της Βένους Γουίλιαμς μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Αλλωστε και ο Ρότζερ Φέντερερ έχει νιώσει πόσο αυστηροί είναι αυτοί οι κανονισμοί. Στο ματς του πρώτου γύρου, το 2014, φορούσε λευκά παπούτσια με πορτοκαλί σόλα. Του ξεκαθάρισαν όμως ότι θα έπρεπε να τα αλλάξει από τον επόμενο γύρο κιόλας. «Ολα λευκά. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο κανονισμός είναι υπερβολικά αυστηρός», είχε πει τότε ο Ελβετός.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως η Γουίλιαμς έχει πιο σοβαρά πράγματα στο μυαλό της αυτή την περίοδο. Η 37χρονη ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στη Φλόριντα, το οποίο οδήγησε στον θάνατο 78χρονου άνδρα. Η οικογένειά του κατηγορεί την τενίστρια για απρόσεκτη οδήγηση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βένους Γουίλιαμς wimbledon
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ